Ring oss: 0303–960 85

NYHETER 19/20

* Den nya TOTTESKOGENHEISEN öppnar och går från Totteskogen och till det nya hotellet FYRi, vilket gör att stugområdet i Totteskogen knyts samman med skicentrat samt att nedfart nr:49 Sentrumsløypa via den nya nedfarten nr:52 Fyriløypa får liftförbindelse tillbaka till skicentrat.

* Den nya nedfarten FYRILØYPA nr:52 gör att man enkelt kommer att kunna nå Totteskogen och FYRi hotell från nr:49 Sentrumsløypa. Den nya Tottenskogenheisen tar dig sen enkelt tillbaka till Skicentrat.

* Ytterligare en ny backe – nr:53 SENTRUMSSVINGEN, öppnar från toppen av Hollvin Express och gör det enklare att komma till Sentrumsløypa nr:49 och sen vidare ner till centrum eller Totteskogen

* VALLESKOGEN och BARNOMRÅDET uppgraderas med nyttljus, ljud och effekter.

*VALLEKIOSKEN i övre delena av barnbackarna – görs om till värmestuga för skidskolan.

* Det nya hotellet FYRi RESORT of HEMSEDAL ligger beläget inne i Totteskogen och öppnar i mitten av december 2019. Med skidbacken precis utanför dörren, med gångavstånd till Hemsedal centrum och storslagen utsikt över fjällen. Med stilren inredning blir det nya hotllet ett härligt tillskott i Hemsedals boende och matutbud.

* SKIGAARDEN bygger 15 nya lägenheter för uthyrning och ligger belägna mitt i Hemsedal Skicenter. Med en fantastiskt utsikt över dalen och skidbackarna precis utanför. Alla bekvämligheter finns i lägenheterna och matservering inne på huvudhuset SKIGAARDEN.

* KLÄTTERPARKEN i Lodgenbyggnaden är en aktivitet i skidcentrat för dem som vill ha en paus i skidåkningen. dom driver även ”Høyt og Lavt” beläget nere i byn – en häftig upplevelse för både små & stora med bla zipline över älven.

* SkiStarshop CONCEPT STORE -Hemsedals egna märke av produkter & kläder plus Valles sortiment bestående av nallar, kläder, spel, böcker mm expanderar & byggt om inne på Alpin Lodge bygget.


25-50% rabatt hos Sportspec

Du som har bokat resa med oss har följande fina erbjudanden hos Sportspec.

Läs mer

Trogenkundrabatt!

Boka 2 paketresor med boende under samma säsong och få rabatt!

Läs mer