Ring oss: 0303–960 85

Nyheter 17/18

Läs om nyheter i Hemsedal och hos oss på Softresor!

Informationen uppdaterades den 25 september, 2017


Nya Lodge Suites

Ca. 100 nya, moderna lägenheter, perfekt belägna i Hemsedal Skisenter kommer att stå klara vid jul 2017. Lodgen kommer att inkludera runt 600 bäddar, garage, skidförråd och restauranger, butiker och aktiviteter.

 

Närmaste granne blir den redan befintliga Hemsedal Alpin Lodge längst ner i Hemsedal Skisenter. Den nya lodgen kommer att knytas samman med Alpin Lodge med en gångbro för att på ett enkelt sätt ge tillgång till alla faciliteter i de båda byggnaderna.

Lodge Suites har ca. 50 meter till närmaste lift och flera restauranger, butiker, skiduthyrning, afterski och barer kommer att ligga på behagligt avstånd.

MySkiStar video feature

Den nya filmtjänsten i Skistar Snowparks innebär att åkarens SkiPass läses av vid infarten till parken. Fasta kameror filmar åket och inom några minuter har filmen laddats upp på åkarens MySkiStar-profil. Där kan man titta på sitt åk, spara filmerna och sprida sina tricks till kompisar via sociala medier.

 

Uppfräschning av restauranger

Fjellkafeen på toppen av Hollvin Express har totalrenoveras till säsongen 2016/17. Det populära kaféet som ligger precis vid toppen av 8-stolsliften har fått ny inredning, flyttad entré och större bar. Fjellkafeen är som en helt nytt cafe och du kommer inte riktig känna igen dig.

Även Skistua har gjort en ombyggnation inför säsongen säsong, i form av en glaspaviljong över en del av utomhusområdet som vetter mot Valles barnpassning. Gästerna kan på så sätt njuta av en behaglig serveringsmiljö i solen, även under kalla dagar.