Ring oss: 0303–960 85

Hemsedal / priser

För oss är Hemsedal ett självklart val.
Vilken annan ort lika närbelägen kan erbjuda ett så varierande skidområde som Hemsedal?

Informationen uppdaterades den 19 november, 2018


Skidåkning i Hemsedal

Här finns backar och offpist som passar alla för att kunna ge en fantastisk skidupplevelse och många glada minnen. Hemsedal ligger på 620 möh med en högsta åkhöjd på 1450 möh vilket ger ett stabilt vinterklimat som varar från november till början av maj.

 

Det är roligt för oss på Softresor att jobba med en destination som Hemsedal som har utvecklats genom alla år.

Hemsedal har idag en snöproduktion som totalt täcker 22 nedfarter med en fallhöjd upp till 830 m.

Hemsedal har flera år i rad blivit korat till Norges bästa alpina ort, med kombinationen av varierad skidåkning för alla nivåer och ett oslagbart nattliv som viktiga faktorer.

 

 

Hemsedal erbjuder morgonskidåkning, nonstop skiing, skidskola för alla nivåer, skiduthyrningar med skidservice och ett varierande utbud av matställen, från lunchen i backen till a lá carte med fantastisk utsikt på 1 000 meters höjd.

 

Även längdåkarna finner sitt eldorado i Hemsedal. Här finns 80 km spår på fjället, 130 km preparerade spår i dal och skog samt 6 km elljusspår.

 

 

 

För familjen finns ett barn och familjeområde, Valleland på 70 000kvm till förfogande som är beläget i botten av skidcentret, lätt tillgängligt på skidor och från boendet i backen. Valelland har 7 backar och 8 liftar. I backarna finns bland annat slalombanor, små hopp och ”rails”. Utöver detta finns Valleskogen där ni kan besöka kåtor och har möjlighet att grilla vid iordningställda bänkar och bord med tillhörande grill.

 

Vi på Softresor erbjuder främst paketresor med bussresa, boende och liftkort till Hemsedal. Vill du åka egen bil drar vi av busskostnaden per person från våra ordinarie priser. Vi räknar naturligtvis även på dina önskemål om de ligger utanför ordinarie reseprogram.